Dr. Herz Omega-3 kapszula gyermekeknek – 60db

Dr. Herz Omega-3 kapszula gyermekeknek – 60db

1.379 Ft

Hozzájárulhat a gyermekek idegrendszerének, szív- és érrendszerének normál működéséhez, segíthet a szellemi teljesítőképesség, a koncentráció növelésében.

Oszd meg a legjobb vitamin árakat:

Termékleírás

Omega 3-6-9 zsírsavak

Az Omega-3-6-9 zsírsavak egészségesen tartják a szív és érrendszert, és optimális szinten tartják a koleszterinszintet, erősítik az immunrendszert, és segítenek az egészséges vércukorszint megőrzésében. A többszörösen telítetlen Omega-3 és Omega-6 esszenciális zsírsavak nélkülözhetetlenek egészségünk szempontjából, a szervezet nem képes maga előállítani ezeket a zsírsavakat, működéséhez azonban elengedhetetlenek. A szervezetünknek szüksége van mindhárom zsírsav kombinációra, azonban nem azonos mennyiségben. Az Omega-3-6-9 zsírsavakhoz különböző forrásokból juthatunk hozzá, az omega-3 zsírsavak a növényi olajokban, a magvakban, a szójababban is megtalálhatók, de táplálékunk természetes forrása a hal is.

Halolaj

Rengeteg többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavat tartalmaz, jelentősen csökkenti a trigliceridek szintjét, növeli az artériák rugalmasságát, és fokozza a szív vérellátását. A többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavak egyik legjobb természetes forrása. Az omega-3 zsírsavak bizonyítottan karbantartják a szívet, az agyat, akár vissza is fordíthatják a szívbetegek artériájának meszesedését és beszűkülését. Szerepet játszanak az agyvérzés, az infraktus megelőzésében, a sejtek, szövetek korai öregedésének megállításában, a bőr és a haj megerősítésében. Halolaj rendszeres fogyasztásával az általános egészségi állapot javítása mellett a fizikai és szellemi teljesítmény növelése, a tanulási készség, a memóriakapacitás, a koncentráció, továbbá a betegségekkel, fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség is növelhető.

Dr. Herz Omega-3 500mg kapszula gyermekeknek

A gyermekek omega-3 zsírsavakkal való ellátottsága összefüggésben lehet a megfelelő koncentrációs, gondolkodási, kommunikációs készséggel és magával a viselkedéssel is, amelyek vizsgálata és bizonyítása a táplálkozástudomány egyik legizgalmasabb kutatási területe lett manapság.

Hatóanyagok1kapszulaRDA%*
Halolaj500 mg**
ebből
Omega-3 zsírsav150 mg**
ebből
EPA90 mg**
DHA60 mg**
E-vitamin5 mg55

Ajánlott mennyiség: napi 1 kapszula.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Herz Omega-3 kapszula gyermekeknek – 60db” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kosár