A Gano forrócsoki kiváló minőségű kakaóból, növényi eredetű tejszínből, valamint micéliumkivonatból (21 napos Ganoderma lucidum) készül.
Ganoderma (Pecsétviaszgomba, Reishi)
A gyógygombákban több száz természetes, aktív hatóanyag található, amelyek nem csupán a szervezet egy-egy szervére hatnak, hanem teljes egészére. Az egyik legsokoldalúbb, legtöbb területen felhasznált gyógygomba. Kúraszerűen alkalmazzák a leromlott egészségi állapot és az immunrendszer működésének javítására, kiemelt szerepe van a máj, a gyomor, a bélrendszer, a légzőszervek és a hasnyálmirigy megbetegedéseinek kiegészítő kezelésében, továbbá a rosszindulatú gyógyításában, illetve a mellékhatásainak enyhítésében. Hatóanyagai elősegítik, hogy a szervezet megfelelően felkészüljön és ellenálljon a toxikus anyagok, a vírusok, fertőzések, a különféle fizikai sérülések és pszichológiai stresszhatásoknak.
Összetevők:
Kakaó, micélium kivonat (Excellium), nádcukor, sovány tejpor, növényi tejszín.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.