Netamin Lactobacillus Acidophilus kapszula – 30db

Netamin Lactobacillus Acidophilus kapszula – 30db

1.184 Ft

A jótékony baktériumok hozzájárulhatnak a hüvelyflóra és a bélflóra egyensúlyának helyreállításához, megőrzéséhez, az immunrendszer erősítéséhez.

Oszd meg a legjobb vitamin árakat:

Termékleírás

A jótékony baktériumok hozzájárulhatnak a hüvelyflóra és a bélflóra egyensúlyának helyreállításához, megőrzéséhez, az immunrendszer erősítéséhez. Elősegíthetik a kalcium, magnézium és a vas felszívódását. Lactobacillus acidophillus szedése javasolt gyógyszeres és antibiotikumos kezelés alatt és után, túlzott mértékű alkoholfogyasztás és dohányzás, fertőzések, helytelen táplálkozás, stressz előfordulásakor.

Probiotikum

A probiotikumokat a szervezet nem tárolja és tartalékolja, ezért rendszeres pótlás szükséges a megfelelő védettséghez. A probiotikumok olyan jótékony baktériumok, amelyek a bélflóra helyreállításával megerősítik az immunrendszert, és megvédik a szervezetet a káros baktériumok ellen. Kiszorítják a betegséget okozó baktériumokat, ezért nemcsak probléma esetén, de megelőzésre is érdemes évente többször kúraszerűen fogyasztani. A bélflóra egyensúlyának helyreállításával meggátolják az emésztőrendszeri fertőzéseket, helyreállítják a károsodásokat. Képesek csökkenteni a légúti fertőzéseket is, valamint az allergiás reakciók kialakulását, a tünetek súlyosságát. Probiotikumok szedését gyakran javasolják antibiotikumos kezelések után, valamint Candida-diéta kiegészítésére.

Netamin Lactobacillus Acidophilus kapszula hatóanyaga 2 kapszulában:

  • Lactobacillus Acidophilus – 180mg

Felhasználási javaslat:

Felnőtteknek napi két alkalommal egy kapszula, lehetőleg étkezés közben.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Netamin Lactobacillus Acidophilus kapszula – 30db” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kosár