Swanson Bétakarotin kapszula – 100db

Swanson Bétakarotin kapszula – 100db

1.938 Ft

A bétakarotin hozzájárulhat a szem egészségéhez, a látás fenntartásához, segíthet a bőr egészségének fenntartásában, a barnulás elősegítésében, védelmet nyújthat az UV sugárzás ellen.

 

 

Oszd meg a legjobb vitamin árakat:

Termékleírás

A Bétakarotin hozzájárulhat a szem egészségéhez, a látás fenntartásához, segíthet a bőr egészségének fenntartásában, a barnulás elősegítésében, védelmet nyújthat az UV sugárzás ellen.

Bétakarotin

A bétakarotin az A-vitamin előanyagaként elősegítheti a szem egészségének megőrzését, hozzájárulhat a bőr öregedésének késleltetéséhez, a bőr egészségének megőrzéséhez. Úgynevezett provitamin (elővitamin), a máj természetes úton állítja elő belőle az A-vitamint. Hiányának az egyik legelső és legjellemzőbb tünete a látás romlása, a farkasvakság, amikor a szem képtelen alkalmazkodni a gyenge fényhez. Súlyosabb esetben tartós hiánya akár vaksághoz is vezethet. Nyáron különösen hasznos lehet, mert festékanyagai megkötődnek a bőr hámrétegében, közömbösítik a káros anyagokat, védelmet nyújtanak az UV-sugárzás ellen. Rendszeres fogyasztása felkészíti a bőrt a rákkeltő és öregítő hatások ellen, csökkenti a kollagén lebomlását, emellett javítja a látást, megelőzheti a szem romlását.

Swanson Bétakarotin kapszula

A bétakarotin a karotionidok nagyobb csoportjába tartozik, amely a legkülönfélébb gyümölcsökben és zöldségekben megtalálható. Ez alapján az egészséges táplálkozással-melynek alapja a sok zöldség és gyümölcs fogyasztása- megfelelő mennyiséget juttatunk a szervezetünkbe, így nincs szükség különféle bétakarotin-kiegészítő beszerzésére, hanem a napi táplálkozással már fel is tudjuk készíteni bőrünket a káros sugarakra.

Mielőtt elmentek nyaralni, szerezzétek be a saját bétakarotin csomagotokat, mert kell egy-két hét, mire a védelem kialakul.

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!

2

Az A-vitamin és elővitaminja, a karotin erős antioxidánsok, hiányukban megnőhet egyes tumoros betegedések kialakulásának esélye, például a mell- és tüdőrák, illetve a melanoma kockázata. Hosszú ideig fennálló hiányállapot pedig akár teljes vaksághoz is vezethet.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Swanson Bétakarotin kapszula – 100db” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kosár