A szőlőmag az egyik legerősebb természetes antioxidáns. Rendszeres fogyasztása csökkentheti a szívbetegségek kialakulásának kockázatát, az infarktus, és a trombózis veszélyét, rugalmasan tarthatja az érfalakat, és javíthatja a keringést.
Viniseera Szőlőmag mikro-őrlemény
A szőlőmag kivonat antioxidáns hatású anyagai (polifenolok) meggátolhatják a szervezetben végbemenő káros oxidatív folyamatokat. A káros környezeti hatások (pl. pollen, levegő- és vízszennyezés, tartósítószerek, stressz) a szervezetben szabadgyököket szabadítanak fel, melyek megtámadják és elpusztítják az egészséges sejteket. A szőlőmag kivonata 15-25-ször erősebb az oxidatív szennyezések semlegesítésében, mint az E-vitamin. A benne található polifenolos komponensek elősegíthetik a sejtek védelmét a szabad gyökök okozta károsító hatásokkal szemben. A szőlőmag mikroőrleményben koncentráltabban található meg minden antioxidáns vegyület, ami a szőlőben, vörös borban is jelen van. Közel 2000 féle antioxidánst, polifenolt tartalmaz. A szőlőmag mikroőrlemény átlagos polifenol tartalma: 3000 mg/100 g
Összetevői:
rutin, kaempferol, kvercetin, rezveratrol, katechin, epicatechin, antocianidok, P1, P2, B1, B2, B3 stb. A mikroőrlési eljárásnak köszönhetően egy szőlőmag felülete kiterítve kb. fél m lenne. A nagy felület teszi lehetővé, hogy a benne levő polifenolok közel 100 %-ban felszívódnak szervezetünkben.
Javasolt napi adag:
3-5 g/nap, 1 adagolókanállal. Meleg teába, joghurtba keverve, 3-5%-ban lisztet helyettesítve süteménybe, kenyérbe sütve, kozmetikai pakolásba keverve
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.