Információk

Kedves Vásárlónk!

Üdvözöljük a VitaminNagyker.hu online áruházában, itt egyszerűen, gyorsan és a legkedvezőbb áron rendelhet vitaminokat, gyógynövényeket és más készítményeket. Amennyiben információs oldalunkon nem talált minden kérdésére kielégítő választ, keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Rendelést kizárólag webáruházunkon keresztül fogadunk, telefonon nincs lehetőség rendelés leadására!
Az akciós ajánlatok korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre!
Kiszállítást csak Magyarország területén vállalunk.

Szállítási határidők

Az árurendeléseket, amennyiben azonnali raktárkészlettel rendelkezünk 1-2 munkanapon belül átadjuk a GLS futárszolgálatnak, ill. személyes átvehetőek. Azonnali árukészlet hiányában a rendeléseket 3-5 munkanapon belül teljesítjük, a várható szállítási és átvételi időpontról e-mailben, vagy telefonon tájékoztatjuk Önt.

Átvételi és szállítási lehetőségek

Egy rendelés termékeinek maximális súlya 20 kg lehet. Amennyiben a rendelés összsúlya ezt meghaladja, akkor 20 kg-ként külön rendelésként kezeljük és 20 kg-ként 990 Ft szállítási költséget számolunk fel.
3000 Ft alatti rendelés esetén 300 Ft csomagolási költség kerül felszámításra.

Átvétel GLS CsomagPonton

  • Átvétel GLS CsomagPonton: 890 Ft
  • 20.000 Ft feletti megrendelés esetén a CsomagPonton való átétel: ingyenes!

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal

  • Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal: 990 Ft
  • 20.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhoz szállítás: ingyenes!

Személyes átvétel Ügyfélszolgálatunkon

A megrendelt termékek előzetes értesítés után az alábbi címen vehetőek át, amelyet kérünk, 1 héten belül vegyen át:

A helyszín csak átvételi pont, személyes vásárlásra nincs lehetőség.

1194 Budapest Hofherr Albert u. 11/a

Fizetési módok

Fizetés készpénzben az áru átvételekor:

A megrendelt termékek ellenértékét átvételkor, az átvételi ponton, vagy a kézbesítő futárnak kell készpénzben kifizetni.

Fizetés banki átutalással:

Amennyiben banki utalással kívánja megrendelését fizetni, kérjük, hogy a megrendelés végösszegének az OTP Bank 11717009-20195933 számú bankszámlára szíveskedjen átutalni. Kérjük, hogy az utalás közleményében a rendelési számot szíveskedjen feltüntetni.

Tájékoztatás GLS futárszolgálattal történő szállítás esetén:

Az árurendeléseket a beérkezésüket követő 1-5 munkanapon belül átadjuk a GLS futárszolgálatnak, amennyiben azonnali raktárkészlettel rendelkezünk. Ennek hiányában a várható szállítás időpontjáról e-mailben ill. telefonon értesítjük. A szállítás kizárólag munkanapokon, 8-16 óra közötti intervallumban történik, pontos időmegjelölés nélkül. Az első kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén a második kiszállítási kísérlet az alapszolgáltatás része. A második kiszállítási kísérlet eredménytelensége, vagy a korrekciós eljárás sikertelensége esetén a csomag visszaszállításra kerül a ProVitamix Kft. telephelyére.

Ha a csomag nem kézbesíthető, akkor azt a GLS maximum 5 munkanapig tárolja (kivétel a címzett jelzett szabadsága esetén, ekkor maximum 10 munkanapig), ennek lejárta után a csomagokat – külön jelzés nélkül – visszaszállítja a ProVitamix Kft. telephelyére. Átvétel megtagadása, vagy a ProVitamix Kft. korrekciós eljárás során adott utasítása alapján a GLS nem végez második kézbesítési kísérletet, a csomagot visszaszállítja a feladónak.

A csomag ellenértékét a futárnak kell átadni kézbesítéskor. Amennyiben a csomag láthatóan sérült vagy nyitott, akkor a csomagot ne vegyék át, és haladéktalanul értesítsék Ügyfélszolgálatunkat a történtekről.

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelete

A vásárálástól való elállás joga

Az elállási jog alóli kivétel

Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés

Üzletszabályzat

Szerzői jogi információk

Adatvédelmi nyilatkozat

Szavatossági szabályok

Oszd meg a legjobb vitamin árakat:

Kosár