A flavonoidok és az allicin hozzájárulhatnak az immunrendszer erősítéséhez, a fertőzések megelőzéséhez, a szív- és érrendszer egészséges működéséhez, segíthetnek megelőzni a betegségek kialakulását.
Flavonoidok
A flavonoidok növényi eredetű élelmiszerekben fordulnak elő, zöldségfélékben, gyümölcsökben, gabonákban, szárazhüvelyesekben, olajos magvakban, gyógynövényekben és fűszernövényekben. Természetes növényi festékanyagok, melyeket a növények termelnek védekezésül a kórokozókkal, a káros külső hatásokkal, sugárzással szemben. Ezek az anyagok hasznosak az emberi szervezet számára is, mert ugyanolyan védelmi szerepet töltenek be. Antioxidánsként semlegesítik a veszélyes szabadgyököket, gátolják a kóros sejtek osztódását, javítják a keringést, természetes antiallergénként és asztmaellenes szerként megakadályozzák a hisztamin felszabadulását. Fogyasztásuk védelmet nyújthat például a szív- és érrendszer megbetegedései, a vírusos és baktériumos fertőzések, a máj károsodása és a rosszindulatú kialakulása ellen is.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.