Dr. Chen Ganoderma gomba szelet
A ganodermát (pecsétviaszgombát) keleten évezredek óta ismerik, és gyógyító ereje miatt nagyra becsülik. A mai modern vizsgálatok sorra megerősítik az ősi tapasztalatokat. A ganoderma valóban számos mechanizmuson keresztül támogatja a szervezet ellenálló képességét.
Kiderült, hogy a ganoderma képes elpusztítani a különféle kórokozókat, erős antioxidáns, és nemcsak védi a sejteket a károsodástól, de aktívan közreműködik a helyreállításukban. Emellett méregtelenít, és a kutatások szerint sok komoly betegség kockázatát is csökkenti.
A gombából készített dupla főzetet (az elkészítési javaslatot lásd alább) a nap folyamán 5-7 adagra bontva kell elfogyasztani. Érdemes megelőzésképpen felhasználni, de a már kialakult panaszok esetén is enyhítheti a tüneteket, felgyorsíthatja a gyógyulás folyamatát. Ha komoly betegségek, kemoterápiák stb. kiegészítő kezeléseként szeretné fogyasztani, kérje ki orvosa véleményét!
Mikor ajánlott Dr. Chen Ganoderma gomba szelet fogyasztása?
- az immunrendszer erősítésére
- őszi és téli időszakban
- nátha- és influenza idején
- lábadozás idején
- a szív- és érrendszer egészséges működésének támogatására
- az idegrendszer normál működésének támogatására
- különböző betegségek kiegészítő kezelésére orvosi felügyelet mellett
- idején a kezelőorvos felügyelete mellett
Hatóanyagok:
- a Ganoderma lucidum gomba természetes hatóanyagai
Összetevők:
Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) szeletek
Felhasználási javaslat:
- Gombakivonat készítése
Áztasson fél liter vízbe 6 szelet gombát 15-20 percig. Szűrje le a vizet, a 6 gombaszeletet 1 liter vízben főzze 40 percig, majd a folyadékot öntse át egy másik edénybe. A leszűrt gombát öntse fel újra 1 liter vízzel, és megint 30-40 percig forralja. Ezt a vizet is öntse le a gombáról: a folyadékot adja hozzá az eddig leszűrt vízhez. Ez maga a gombakivonat, amit a nap folyamán kisebb adagokban ajánlott elfogyasztani.
- Leves készítése
Áztasson fél liter vízbe 6 szelet gombát 15-20 percig, Szűrje le a vizet, és használja fel levesek készítéséhez. Marhalábszár és pikkelyes ponty főzővizéhez adva ideális. A hatóanyagok jobb kioldódása miatt még legalább 40 percig forralja a levest.
Adagolás (felhasználás)
A kész főzetet a nap folyamán kis adagokban ajánlott elfogyasztani (naponta 5-6-szor).
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.