Dr. Chen Fokhagyma + C-vitamin kapszula
A fokhagyma számos olyan anyagot tartalmaz, amelyek jótékony hatással vannak egészségünkre. Ezek főleg kéntartalmú vegyületek – innen a fokhagyma jellegzetes szaga. A cisztein-szulfoxidok közé tartozó alliin a fokhagyma összezúzása közben felszabaduló alliináz nevű enzim hatására alakul át allicinné.
A fokhagyma kéntartalmú összetevői megakadályozzák a vézlemezkék összetapadását, és lassítják a gyulladásos folyamatok kialakulását, ily módon védik a szív- és érrendszert. Az allicinról azt tartják, hogy képes elpusztítani a baktériumokat és egyéb kórokozókat.
A C-vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez, továbbá védi a sejteket az oxidatív stresszel szembeni sérülésektől, vagyis sejtvédő hatású antioxidáns. A fokhagyma hatóanyagaival kombinálva erősíti a szervezet ellenálló képességét, ezért a készítmény náthaszezonban, fertőző betegségekből való kilábalásra és megelőzésre is ajánlott.
Mikor ajánlott a Dr. Chen Fokhagyma + C-vitamin kapszula fogyasztása?
- nátha- és influenzaszezonban
- megelőzésre
- az immunrendszer erősítésére
- fáradtság, kimerültség esetén
- fertőzések legyőzésének megkönnyítésére
- lábadozás idején
- a szív- és érrendszeri problémák megelőzésére
- dohányosoknak
Hatóanyagok 2 kapszulában:
- C-vitamin (aszkorbinsav): 200 mg
- allicin (fokhagymából): 6 mg
Összetevők:
Fokhagyma olajos kivonata, zselatin, C-vitamin (aszkorbinsav).
Felhasználási javaslat:
A Dr. Chen Fokhagyma + C-vitamin kapszula javasolt adagolása: felnőtteknek napi 2×1 kapszula, étkezés előtt, folyadék kíséretében, egyben (szétrágás nélkül) lenyelve.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.