Dr. Herz 100% Hidegen Sajtolt Mákmagolaj
A mák kalciumtartalma vetekszik a parmezánsajtéval. 100 g mákban 1400 mg kalcium van, míg 100 ml zsíros tejben csak 120 mg, ami több mint tízszeres különbséget jelent a mák javára. A növényi magvak között csak a szezámmag kalciumtartalma közelíti meg a mákét (740 mg/100 g).
Ezek a számok is jól mutatják, hogy a mák kalciumtartalma kiugróan magas. Emellett sok foszfort is tartalmaz, amely segíti a kalcium felszívódását. A mákolaj tehát nagymértékben hozzájárul a csontok, izmok és a fogazat egészséges működéséhez.
A 100%-ig természetes, növényi eredetű, adalékmentes és préseléssel nyert mákmagolajat azok a gyerekek is biztonsággal fogyaszthatják, akik tejallergiájuk vagy laktózintoleranciájuk miatt nem ihatnak tejet, nem ehetnek tejtermékeket.
Mikor ajánlott a Dr. Herz 100% Hidegen Sajtolt Mákmagolaj alkalmazása?
- a csontozat támogatására
- az izomzat támogatására
- a fogak egészségének fenntartására
- gyerekeknek a csontozat egészséges fejlődésének támogatására
- tejallergia, laktózintolerancia esetén
- a csontritkulás megelőzésére
- változó korban
Hatóanyagok:
- hidegen sajtolt mákmagolaj
Összetevők:
Hidegen sajtolt mákmagolaj: mechanikai úton nyert, hígítatlan, adalékmentes, kitűnő minőségű.
Felhasználási javaslat:
A Dr. Herz 100% Hidegen Sajtolt Mákmagolaj javasolt alkalmazása a következő:
Belsőleg: naponta egy mokkáskanál (2 ml) olajat étkezés közben lenyelni, vagy salátába keverve elfogyasztani.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.