Az antioxidáns hatású flavonoidok hozzájárulhatnak a szabad gyökök semlegesítéséhez, a betegségek kiegészítő kezeléséhez, megelőzéséhez.
Flavonoidok
A flavonoidok növényi eredetű élelmiszerekben fordulnak elő, zöldségfélékben, gyümölcsökben, gabonákban, szárazhüvelyesekben, olajos magvakban, gyógynövényekben és fűszernövényekben. Természetes növényi festékanyagok, melyeket a növények termelnek védekezésül a kórokozókkal, a káros külső hatásokkal, sugárzással szemben. Ezek az anyagok hasznosak az emberi szervezet számára is, mert ugyanolyan védelmi szerepet töltenek be. Antioxidánsként semlegesítik a veszélyes szabadgyököket, gátolják a kóros sejtek osztódását, javítják a keringést, természetes antiallergénként és asztmaellenes szerként megakadályozzák a hisztamin felszabadulását. Fogyasztásuk védelmet nyújthat például a szív- és érrendszer megbetegedései, a vírusos és baktériumos fertőzések, a máj károsodása és a rosszindulatú kialakulása ellen is.
Összetevők:
Szőlő mag-héj liofilizált őrlemény, cirok mag-héj őrlemény, szeder mag-héj liofilizált őrlemény, cseresznyehéj liofilizált őrlemény, ribizli mag-héj liofilizált őrlemény, bodza héj liofilizált őrlemény, szilva héj liofilizált őrlemény, almahéj liofilizált őrlemény, búzacsíra liofilizált őrlemény, brokkolicsíra liofilizált őrlemény, lucernacsíra liofilizált őrlemény.
A kapszula borítása: színezék (titán-dioxid), zselatin.
A kapszula széthúzható és a benne lévő tartalom anélkül is elfogyasztható.
Felhasználási javaslat: 2×2 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 3×2-3 kapszula/nap.
Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben:
4 kapszula | 6 kapszula | |
Össz polifenol | 26,6 mg | 39,9 mg |
Ebből: flavonoid | 18,6 mg | 27,9 mg |
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.