Interherb Benefitt L-Aszkorbinsav
Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Az aszkorbinsavat folyamatosan pótolni kell, mivel az emberi szervezet nem képes előállítani. Mivel vízben oldódó vitamin, a túladagolástól sem kell tartani, mert a felesleges mennyiség a vizelettel kiválasztódik.
A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, növeli a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességet, részt vesz a kollagénképzésben is, amely a bőr, az ízületek, ínak és csontok egészségéhez szükséges. Megfázás, nátha esetén, illetve járványos időszakban érdemes megemelni a napi aszkorbinsav-bevitelt, mert felgyorsíthatja a gyógyulási időt.
Por kiszerelésben könnyű az aszkorbinsav adagolása és a lenyelése, langyos teában, gyümölcslében is feloldható. Antioxidánsként megakadályozza a zöldségek, gyümölcsök barnulását, süteménybe, kenyérbe sütve javítja a tészta nyújthatóságát, állagát. Savanyító hatásával befőzésnél is használható.
Mikor ajánlott az Interherb Benefitt L-Aszkorbinsav alkalmazása?
- mindennapos C-vitamin-pótlásra
- megfázáskor, lázas állapotoknál
- stresszes életvitelkor
- gyakori orr-, illetve ínyvérzésre
- rendszeresen dohányzóknak
- fogamzásgátló gyógyszert szedőknek
- sütéshez, főzéshez alapanyagként
Hatóanyagok:
- L-aszkorbinsav
Összetevők:
L-aszkorbinsav
Felhasználási javaslat:
Az Interherb Benefitt L-Aszkorbinsav készítmény napi ajánlott adagja vitaminpótlásra 1 lapos teáskanálnyi (1 g), egy pohár langyos teában, gyümölcslében feloldva, lehetőleg étkezés után. Sütéshez, főzéshez: befőttek, savanyúságok, lekvárok készítésénél 5 kg hőkezelt késztermékhez adjon 1 evőkanál (5 g) aszkorbinsavat.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.