Olimp Labs Kolonbiotic Stopper kapszula
A meleg éghajlatú országokban másfajta mikroorganizmusok élnek, mint azok, amelyekkel mindennap találkozunk.Azeurópaiak emésztőrendszere sok esetben nincs hozzászokva az ottaniétkezési szokásokhoz és így a bakteriális mikroflórához, ami olyan kellemetlen tüneteket eredményezhet, mint a gyakori székletürítés, laza széklet.Ilyen esetekben javasolt aLactobacillus GG és Saccharomyces boulardii törzsek használata.
Kutatások igazolták, hogy azSaccharomyces boulardiialkalmazásacsökkenti az akut hasmenés időtartamát gyermekeknél és felnőtteknél,csökkenti az antibiotikum-terápia okozta hasmenés valószínűségét.Statisztikai adatok szerint az utazók hasmenése egyes régiókban az utazók 50%-át érinti, és a S. boulardiitörzs használataakár 34%-kal csökkentette ennek avalószínűségét.
ASaccharomyces boulardii egy élesztőgomba melyet probiotikumként használnak. Segít fenntartani a bélflóra egyensúlyát. Nagyon hasznos olyan betegségek esetén, melyek gyakori székletürítéssel járnak ( utazói hasmenés, antibiotikum-terápia, IBS).
L. rhamnosusGG akár 49%-kal csökkentiaz utazói hasmenés kialakulásának valószínűségét. Emellet hozzájárul az emésztőrendszeregészségének fenntartásához és az immunrendszer erősítéséhez, így segíthet megőrízni a bélflóra egyensúlyát. Amely nagyon fontos a megfelelő emésztés és tápanyag felszívódás szempontjából.
Szedése javasolt:
- Akut hasmenés
- Antibiotikum terápia kiegészítő kezeléseként
- Utazói hasmenés
Javasolt napi adag: 3 évesnél idősebb gyermekek és felnőttek – 1 kapszula naponta egyszer, bő folyadékkal, lehetőleg étkezés közben. Amennyiben a kapszula lenyelése gondot okoz, úgy a tartalma szobahőmérsékletű ételben vagy italban elkeverve is bevehető.
Hatóanyagok 1 kapszulában:
- Saccharomyces boulardii 250 mg (5×109 CFU)
- Fruktooligoszacharidok 30 mg
- Lactobacillus rhamnosusGG baktérium 2 milliárd (2×109 CFU)
Összetevők: Saccharomyces boulardii, fruktooligoszacharidok, maltodextrinek,Lactobacillus rhamnosusGG baktérium mikrokapszulázott élő kultúrái(ATCC 53103), csomósodást gátló anyag – zsírsavak magnézium sói;héjkomponensek (üvegezőanyag – hidroxipropil-metil-cellulóz).
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.