Petamin Halkollagén Peptidek por kutyáknak-macskáknak
A kollagén a leggyakoribb fehérje kedvenced testében – kb. 30%-a a teljes fehérjemennyiségnek és kb. 70-80%-a a bőrben található fehérjének. De nemcsak a bőrében, valamennyi kötőszövetében ott van: tartószerkezetet képez a szövetei számára, hogy erősek és rugalmasak maradjanak. A kollagén kutyáknak és macskáknak is egyik létfontosságú építőeleme.
Az életkor előrehaladtával azonban a kutyák és macskák kollagéntermelése is csökken, ez pedig ízületi panaszokhoz, bőr- és szőrproblémákhoz és egyéb egészségügyi gondokhoz vezethet.
- 100% hidrolizált, prémium minőségű halkollagén por (Naticol®)
- Tökéletesen oldódik, semleges ízzel és illattal rendelkezik
- Maximális sejtszintű felszívódás és hasznosulásKiváló természetes fehérjeforrás házi kedvenced számára
- A kollagén létfontosságú építőeleme a csontoknak, ízületeknek, porcoknak, bőrnek is, valamint az egészséges szőrzetet és emésztést is támogatja
Több kollagéntípus is ismert, de az I-es típus a legfontosabb. Éppen ezért a Petamin Halkollagén Peptidek por is I-es típusú kollagént tartalmaz: ez a csontok fehérjetartalmának 90%-át teszi ki, de döntő eleme többek között a bőrnek, a porcoknak, az inaknak és a szalagoknak is.
Ajánlott adagolás (testsúlytól függően):
Kutyáknak:
- < 10 kg 2 g / nap (1 mokkáskanál)
- 10-40 kg 4 g / nap (2 mokkáskanál)
- > 40 kg 6 g / nap (3 mokkáskanál)
Macskáknak:
- 2 g / nap (1 mokkáskanál)
A napi eledelhez keverve javasolt adagolni.
Aminosav összetétel arány (%):
- Glicin 20,9 %
- Leucin* 2,6 %
- Prolin 12,6 %
- Fenilalanin* 2,3 %
- Glutaminsav 11,6 %
- Valin* 2,0 %
- Hidroxiprolin 10,5 %
- Izoleucin* 1,5 %
- Arginin* 8,9 %
- Hidroxilizin 1,5 %
- Alanin 8,3 %
- Hisztidin* 1,3 %
- Aszparaginsav 5,1 %
- Metionin* 0,8 %
- Lizin* 3,5 %
- Tirozin 0,4 %
- Szerin 3,5 %
- Cisztein + Cisztin 0,03 %
- Treonin* 2,7 %
* Esszenciális aminosavak
Analitikai összetevők:
nyers fehérje: 94,8%, nyers zsír: 0,2%, nyers rost: < 0,1%, nyers hamu: 0,35%.
Összetevők:
100% hidrolizált halkollagén.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.