A szőlőmag az egyik legerősebb természetes antioxidáns. Rendszeres fogyasztása csökkentheti a szívbetegségek kialakulásának kockázatát, az infarktus, és a trombózis veszélyét, rugalmasan tarthatja az érfalakat, és javíthatja a keringést.
Viniseera Plusz szőlőmag mikro-őrlemény
A szőlőmagban található polifenolos alkotórészek elősegíthetik a sejtek védelmét a szabadgyökök okozta károsító hatásokkal szemben. A szőlőmag mikroőrleményben levő polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulhatnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához.
A VINISEERA Pluszban koncentráltabban található meg minden antioxidáns vegyület, ami a szőlőben, vörös borban is jelen van. Közel 2000 féle antioxidánst, polifenolt tartalmaz.
Összetevői:
rutin, kaempferol, kvercetin, rezveratrol, katechin, epicatechin, antocianidok, P1, P2, B1, B2, B3 stb.
A mikroőrlési eljárásnak köszönhetően egy szőlőmag felülete kiterítve kb. fél m2 lenne. A nagy felület teszi lehetővé, hogy a benne levő polifenolok közel 100 %-ban felszívódnak szervezetünkben.
Javasolt napi adag:
4 g/nap, azaz 1 adagolókanál. Meleg teába, joghurtba keverve fogyaszthatjuk, illetve 3-5%-ban lisztet helyettesítve süteménybe, kenyérbe sütve, kozmetikai pakolásba keverve is alkalmazhatjuk.
Amennyiben italba keverjük, először a mikroőrleményt tegyük a pohárba, majd néhány csepp folyadékot öntsünk rá, keverjük krémesre, hígítás után fogyasztható.
A VINISEERA + átlagos össz polifenol tartalma: 4500 mg/100 g
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.