Biomenü Bio Karob por
A karobpor a szentjánoskenyérfa terméséből készül, íze és színe is hasonló a kakaóhoz. Készíthető belőle hamis kakaóital, felhasználható mindenhez, amihez hagyományos módon kakaót vagy csokoládét kell adni. Mivel nem tartalmaz serkentő vegyületeket, ezért az arra érzékeny felnőttek, illetve gyermekek is fogyaszthatják.
A karob édeskés ízű, gazdag rostokban, A- és B-vitaminban, továbbá ásványi anyagokban, különösen csonterősítő kalciumban és szívvédő káliumban. Hisztamin-intoleranciában szenvedők, tejcukor- és gluténérzékenyek vagy a kakaóra allergiásak is fogyaszthatják. Mennyiségre ugyanannyit kell belőle használni, mint a kakaóporból.
A BioMenü készítménye 100%-ban természetes, bio, vegán, allergénmentes, mesterséges ízesítő-, színezék- és tartósítószer-mentes, GMO-mentes, BSE/TES-mentes, nem besugárzott. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, nátriumot/sót. Zsírszegény, élelmi rostban gazdag.
Mikor ajánlott a BioMenü Bio Karob por?
- a hagyományos kakaó helyettesítésére
- gluténérzékenyeknek, tejcukorérzékenyeknek
- hisztamin-intoleranciásoknak
- a kakaóra allergiásoknak
- a koffeinre érzékenyeknek
Hatóanyagok a készítményben:
- Karobpor
Összetevők:
100% biominősítésű karobpor.
Tápérték 100 g készítményben:
- Energia 929 kJ/222 kcal
- Zsír 0,65 g
- – amelyből telített zsírsav 0,09 g
- Szénhidrát 49 g
– amelyből cukor 40,5 g - Rost 9 g
- Fehérje (protein) 4,6 g
- Só 0,09 g
- Kalcium 348 mg
- Kálium 827 mg
- Vas 2,9 mg
- B-vitamin 0,46 mg
- B6-vitamin 0,36 mg
Felhasználási javaslat:
A BioMenü Bio Karob por ízlés szerint fogyasztható, felhasználható italokba keverve, sütéshez, főzéshez is.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.