Biomenü bio perui kakaóbab
A kakaóbab a közkedvelt csokoládé alapanyaga. Különleges íze mellett olyan tápanyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek jó hatással vannak a szívre, az erek állapotára, serkentik az agyműködést, az emésztést. Javítják a koncentrációt, a teljesítőképességet és a memóriát, sőt még a fogyókúra eredményességéhez is hozzájárulnak.
A perui kakaóbab a kiváló minőségű cacao criollo fajtából készült, nyers formában is fogyasztható. Karakteres, kissé kesernyés ízvilágú. Porrá őrölve pékáruk, sütemények, kekszek, tészták sütéséhez, házi csokoládé, forrócsoki vagy kakaóital készítéséhez is felhasználható.
A BioMenü készítménye bio, vegán, allergénmentes, mesterséges ízesítő-, színezék- és tartósítószer-mentes, GMO-mentes, BSE/TSE-mentes, nem besugárzott. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, nátriumot/sót. Gazdag élelmi rostban, fehérjeforrás.
Mikor ajánlott a BioMenü Bio Perui kakaóbab?
- a szív és az érrendszer egészségének támogatására
- a koncentráció, az éberség növelésére
- megterhelő fizikai vagy szellemi igénybevételkor
- vizsgaidőszakban
- fokozott stressz esetén
- fizikai és mentális kimerültségnél
- a memória javítására
- emésztési problémákra
- fogyókúrához az étvágy csökkentésére, az anyagcsere serkentésére
- a bőr hidratálására, feszesítésére
Hatóanyagok a készítményben:
- Kakaóbab
Összetevők:
100% biominősítésű kakaóbab (theobroma cacao, criollo variety).
Tápérték 100 g készítményben:
- Energia 2242 kJ/535 kcal
- Zsír 47,1 g
- – amelyből telített zsírsav 29,1 g
- – amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 14,2 g
- – amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 1,4 g
- Szénhidrát 1,6 g
- – amelyből cukor 1,6 g
- Rost 31,4 g
- Fehérje (protein) 13,0 g
- Só 0,0 g
Felhasználási javaslat:
A BioMenü Bio Perui kakaóbab napi ajánlott adagja 10-15 gramm, ízlés szerint felhasználható és fogyasztható.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.