MagMaxx Süngomba Instant
A Süngomba instant immunerősítő és gyulladásgátló hatású, segít az emésztőrendszer és az idegrendszer egészségének megőrzésében.
Süngomba:
Legértékesebb tulajdonsága, hogy serkenti az idegsejt szövetek kialakulását, ezzel segíti az idegrendszer működését, javítja a memóriát, gátolhatja az időskori feledékenységet és szenilitást, megelőzheti az Alzmheimer-kórt. Emellett hatóanyagai védik az emésztőrendszert, megakadályozhatják a nyombél- és gyomorfekély kialakulását, támogatják a szív- és érrendszert, csökkentik a vérnyomást és a koleszterinszintet, erősítik az immunrendszert, gyorsítják a betegségek utáni felépülést. A süngomba kivonata antioxidáns hatással rendelkezik, szabályozza a szervezetben a vérzsír mennyiségét, csökkenti a vércukor-, koleszterin- és trigliceridszintet.
Süngomba és az emésztőrendszer:
A süngombáról az eddigi kutatások már bebizonyították, hogy az emésztésre kifejtett jótékony hatása mellett sok, egyéb hasznos hatással is rendelkezik, mint például: fekélyellenes hatás, gyulladáscsökkentő hatás, antimikrobás hatás, immuntámogató hatás.A gyomor krónikus gyulladásos betegségének kiegészítő kezelésére vonatkozó vizsgálati eredmények is születtek, melyek alátámasztják a süngomba használhatóságát.
Süngomba és az idegrendszer:
A kutatások bebizonyították azt is, hogy a süngomba termőtestében lévő anyagok serkentik az idegi növekedési faktor (NGF=Nerve Growth Factor) szintézisét, mely hatással van egyes agyi funkciókra és a vegetatív idegrendszerre. Az NGF pedig főszerepet játszik az idegsejtek, a központi és perifériás idegrendszer kialakulásában, egészséges működésében, regenerációjában.
Süngomba és a menopauza:
Egy nemzetközi szaklapban publikált vizsgálat alapján a süngomba fogyasztása csökkenti a menopauza környékén lévő nők depresszióját és szorongását, valamint javítja az alvásuk minőségét.
A süngombáról az eddigi kutatások már bebizonyították, hogy az emésztésre kifejtett jótékony hatása mellett sok, egyéb hasznos hatással is rendelkezik.
A Süngomba Instant segítségével egyszerűbb az elkészítés. A feldolgozásnak köszönhetően a gomba őrlemény könnyedén feloldódik folyadékban, így az elfogyasztása kellemes élménnyé válik.
A süngomba ismert hatásai:
- A gyomor- és béltraktus támogatása, erősítése
- Segítség stressz és pszichés panaszok esetén
- Támogatás nyugtalanság, idegesség, alvászavarok esetén
- Antibakteriális hatás
- Immunmodulálás
- A szervezet támogatása a feletti felügyeletben
Tápanyagtáblázat (100 g termékben):
- Energia 484,5 kJ / 115 kcal
- Fehérje 14,2 g
- Szénhidrát 3,9 g
– ebből cukor 1,7 g - Zsír 9,2 g
– ebből telített zsírsav 4,9 g - Só 0,1 g
Összetevők:
100% Süngomba.
Ajánlott adagolás:
Tegyük a gomba őrleményt egy edénybe és 2 dl vízzel forraljuk 3 percig, amennyiben nincs erre lehetőség, forrázzuk le. Ezután hagyjuk kihűlni és fogyaszthatjuk.
- Általános közérzet javítás esetén: 2 x ½ mokkáskanál
- Gyengébb általános állapot esetén: 2 x 1 mokkáskanál
- Rosszabb általános állapot esetén: 3 x 1 mokkáskanál
Gombára és gomba spórára allergiásoknak a fogyasztása nem javasolt! Nem javasolt a termék fogyasztása 3 éves kor alatt, terhesség és szoptatás idején!
Néhány gyógyszer hatását befolyásolhatja a termék alkalmazása pl: véralvadásgátlók, thrombocita aggregációt gátló gyógyszerek. Amennyiben ilyen jellegű gyógyszereket szed, feltétlenül kérje ki kezelőorvosa tanácsát!
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.