Az Omega-3 zsírsavak pótlásához ajánljuk a kellemes ízű GAL Omega-3 halolajat!

Az Omega-3 zsírsavak pótlásához ajánljuk a kellemes ízű GAL Omega-3 halolajat!

Az Omega-3 zsírsavak pótlásához ajánljuk a kellemes ízű GAL Omega-3 halolajat!

 

A GAL Omega-3 Halolaj a szervezetünk számára legjobban hasznosítható Omega-3 zsírsavat tartalmaz, nagy dózisú EPA- és DHA-tartalommal, antioxidáns E-vitaminnal, kellemesen enyhe ízvilággal, citromolajjal. A készítmény nem tenyésztett, hanem vadon élő, kistestű halakból származik, a halolaj tisztasága egyedülálló, megfelel a szigorú tisztasági és minőségi előírásoknak, az EU-szabványoknak. Azok is könnyen tudják fogyasztani, akiknek problémát okoz a tabletta vagy kapszula lenyelése. 1 evőkanálnyi körülbelül 15 db halolajkapszulának felel meg.

Mikor ajánlott a GAL Omega-3 halolaj fogyasztása?

  • A szív- és érrendszer egészségének támogatásához
  • A koleszterinszint szabályzásához
  • A vérnyomás szabályzásához
  • Az idegrendszer normál működéséhez
  • Az agy egészségéhez
  • A koncentrálóképesség, a memória javításához
  • A szemek egészségének támogatásához
  • Terhesség alatt a magzat normális fejlődéséhez
  • Ízületi- és porcproblémák esetén
  • Gyulladásos betegségek esetén
  • Az immunrendszer erősítéséhez
  • A betegségekkel, fertőzésekkel szembeni védekezőképesség fokozásához
  • Allergia, asztma esetén
  • Bőrbetegségek, ekcéma, pikkelysömör esetén
  • A fizikai és szellemi teljesítmény növeléséhez

GAL Omega-3 halolaj

Az Omega-3 zsírsavak biztosítani tudják a normál növekedést és fejlődést, képesek javítani a szív, az agy és a hormonháztartás működését, erősíthetik a csontokat, illetve gátolhatják az ízületek kopását. Az Omega-3 zsírsavak megfelelő mennyiségű és arányú pótlása hozzájárulhat a vér normál koleszterinszintjének megőrzéséhez és az egészséges szívműködéshez.

Milyen tünetekkel járhat, ha kevés Omega-3 zsírsav található a szervezetben?

  • Szív- és érrendszeri megbetegedések
  • Magas koleszterinszint
  • Magas vérnyomás
  • Az immunrendszer működési zavarai
  • Diszlexia, a koncentráló képesség csökkenése
  • Gyulladásos betegségek, például ízületi problémák
  • Pikkelysömör, ekcéma
  • Különféle allergiák
  • Asztmás megbetegedés

A halolaj az egyik leggazdagabb természetes forrása az Omega-3 zsírsavaknak, melyeket a szervezet nem képes önmaga előállítani, ezért okvetlenül gondoskodnunk kell rendszeres külső pótlásukról. Az Eikozapentaénsav (EPA) és Dokozahexaénsav (DHA) szerepet játszhatnak a szív egészséges működésében, a vér normál trigliceridszintjének megőrzésében, a normál vérnyomás fenntartásában, illetve az agy és az idegrendszer megfelelő működésében. Az EPA és a DHA megfelelő mennyiségben való, rendszeres pótlása kedvező hatásokat fejthet ki keringési, illetve olyan szív- és érrendszeri megbetegedések esetén, mint a magas vérnyomás vagy a magas koleszterin- és trigliceridszint, valamint az érelmeszesedés. Az Omega-3 zsírsavak kimagasló gyulladáscsökkentő hatással is fel vannak vértezve, ezáltal pozitív hatásúak lehetnek szinte bármilyen gyulladással járó probléma és betegség esetén. Tehát fogyasztásuk hasznos lehet például bőrgyulladások, bélgyulladás, IBS, ízületi gyulladás, illetve cukorbetegek krónikus gyulladásai esetén is.

>>> Kattintson ide az összes GAL termékünkhöz!

Az Omega-3 zsírsavak prosztaglandinokká – hormonokhoz hasonló anyagokká – alakulnak át a testben, amelyek hatással vannak minden egyes sejtre és szervre, így támogatják valamennyi szerv működését. Továbbá védelmet nyújthatnak a belső sejtkárosodástól és a külső hatásokkal szemben is, mivel az Omega-3 zsírsavak beépülnek a sejthártyába, majd rugalmasabbá teszik azt. Az Omega-3 zsírsavak kulcsfontosságú szerepet töltenek be a szív- és érrendszer, az idegrendszer, az agy, valamint az immunrendszer megfelelő működésében. Ha kellő mennyiségben pótoljuk az Omega-3 zsírsavakat, akkor jótékony hatásúak lehetnek többek között depresszió, idegkárosodások, mentális zavarok, ekcéma és pikkelysömör, pajzsmirigy problémák, allergia, bélgyulladás és ízületi gyulladás esetén is.

A DHA a központi idegrendszer és az agyszövet egyik legfőbb strukturális lipidje, fontos szerepet játszik a normál agyműködés és a látás fenntartásában. Az Omega-3 zsírsavak az agyi foszfolipidek és a retina zsírsavjainak mintegy 20-40%-át teszik ki, így az Omega-3 rendszeres fogyasztása jelentősen hozzájárulhat az idegrendszer és a szemek egészségének fenntartásához is. Az Omega-3 zsírsavak legnagyobb mennyiségben az agysejtekben és a szinapszisoknál találhatóak meg, ezáltal javítani tudják az ingerület-átvitelt az agysejtek között, valamint képesek fokozni az idegsejtek élettartamát, aminek köszönhetően jótékony hatást fejthetnek ki demencia, Alzheimer-kór, depresszió és szorongás esetén. Az Omega-3 zsírsavak hozzájárulhatnak a fogyókúra, a diéta eredményességéhez is, ugyanis részt vehetnek a zsírszövet csökkentésében, illetve képesek gátolni az újabbak kialakulását, csökkenthetik a BMI-indexet. Az Omega-3 zsírsavak kulcsfontosságú szerepet játszanak a termékenységben, illetve az agy magzati és csecsemőkori normál fejlődésében is.

Pótolja az Omega-3 zsírsavakat roppant hatékonyan a kellemes ízű GAL Omega-3 halolaj segítségével!

Kapcsolódó GAL készítmény:

GAL Omega-3 halolaj – 250ml

További cikkek GAL termékekről:

A D-vitamin pótlásához válassza a GAL D3-Vitamin cseppet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük