Biomenü Bio Csipkebogyó por
A csipkebogyó az egyik legjobb természetes C-vitamin-forrás. Sok bőr- és szemvédő A-vitamint, csonterősítő K-vitamint, stresszcsökkentő B-vitamint és a hajszálereket erősítő rutint is tartalmaz. Megfázás, felső légúti fertőzés esetén segít a kellemetlen tünetek csökkentésében, a gyógyulási folyamat felgyorsításában.
A benne lévő magnézium kiváló hasznosulású, csökkenti a magas vérnyomást, megelőzheti az izomgörcsöket. A csipkebogyó serkenti a természetes kollagéntermelődést is, ezzel lassítja a bőr öregedését, halványítja a hegeket, rugalmasan tartja az ízületeket, a porcokat, hozzájárul a csontok erősségének megtartásához.
A BioMenü készítménye bio, vegán, allergénmentes, mesterséges ízesítő-, színezék- és tartósítószer-mentes, GMO-mentes, BSE/TSE-mentes, nem besugárzott. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, kifejezetten nátriumszegény/sószegény. Omega-3 zsírsavakban, élelmi rostban gazdag.
Mikor ajánlott a BioMenü Bio Csipkebogyó por?
- napi szükséges C-vitamin-pótlásra
- az immunrendszer működésének támogatására
- a fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség növelésére
- megfázás, felső légúti megbetegedés esetén
- járványos időszakokban megelőzésre
- stresszes életvitelkor
- betegség, műtét utáni lábadozáskor
- magas vérnyomásra
- gyakori izomgörcsökre
- csontritkulásra való hajlamnál
- a bőr öregedésének lassítására
- hegek, ráncok halványítására
- az ízületek, porcok megerősítésére
Hatóanyagok a készítményben:
- Csipkebogyó
Összetevők:
100% biominősítésű csipkebogyópor (rosa canina).
Tápérték 100 g készítményben:
- Energia 1140 kJ/272 kcal
- Zsír 5,0 g
- – amelyből telített zsírsav <0,5 g
- – amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 3,7 g
- – amelyből omega-3 zsírsav 1,6 g
- – amelyből omega-6 zsírsav 2,1 g
- Szénhidrát 29 g
- – amelyből cukor 21 g
- Rost 45 g
- Fehérje (protein) 6,0 g
- Só 0,03 g
Felhasználási javaslat:
A BioMenü Bio Csipkebogyó por a kívánt mennyiségben és ízlés szerint felhasználva fogyasztható.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.