Biomenü bio perui kakaópor
A kakaó gasztronómiai élvezete mellett az egészségre is pozitív hatással van. Gazdag A-, D-, E- és B-vitaminokban, sok izomvédő magnézium, szíverősítő kálium, energiatermelő foszfor, vérképző vas és réz található benne. Antioxidánsai kiemelten védik a szívet és az ereket, természetes stresszcsökkentő, hangulatjavító és teljesítményfokozó növényi vegyületeket is tartalmaz.
A perui kakaópor kiváló minőségű, nincs benne semmilyen adalékanyag. Különlegesen finom ízű és aromájú, porított formájának köszönhetően könnyen felhasználható sütemények, kekszek sütéséhez, forró csokoládé vagy kakaóital elkészítéséhez.
A BioMenü készítménye bio, vegán, allergénmentes, mesterséges ízesítő-, színezék- és tartósítószer-mentes, GMO-mentes, BSE/TSE-mentes, nem besugárzott. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, nátriumot/sót. Gazdag élelmi rostban, fehérjében.
Mikor ajánlott a BioMenü Bio Perui kakaópor?
- a szív és az érrendszer egészségének támogatására
- a koncentráció, az éberség növelésére
- megterhelő fizikai vagy szellemi igénybevételkor
- vizsgaidőszakban
- fokozott stressz esetén
- fizikai és mentális kimerültségnél
- a memória javítására
- emésztési problémákra
- fogyókúrához az étvágy csökkentésére, az anyagcsere serkentésére
- a bőr hidratálására, feszesítésére
Hatóanyagok a készítményben:
- Kakaóbab
Összetevők:
100% biominősítésű kakaóbab (theobroma cacao).
Tápérték 100 g készítményben:
- Energia 1533 kJ/366 kcal
- Zsír 11,0 g
- – amelyből telített zsírsav 6,5 g
- – amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 3,6 g
- – amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 0,5 g
- Szénhidrát 26,8 g
- – amelyből cukor 0,9 g
- Rost 24,3 g
- Fehérje (protein) 28,0 g
- Só 0,0 g
- Foszfor 778 mg
- Magnézium 572 mg
- Vas 9,3 mg
- Réz 4,1 mg
- Mangán 5,3 mg
Felhasználási javaslat:
A BioMenü Bio Perui kakaópor napi ajánlott adagja 10-15 gramm, ízlés szerint felhasználható sütéshez, főzéshez, italok készítéséhez.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.