Casa Cápamáj olaj kapszula
A készítmény cápamáj olajat tartalmaz, melyet különösen hasznos az immunrendszer számára, javíthatja a koncentráció képességet, gazdag alkoxi-gliceridekben, amelyek elősegíthetik a fehér vérsejtek termelését a szervezetben.
Miben rejlik a cápák titka?
Ez a „tökéletes élő gépezetnek” nevezett élőlény több mint 400 millió éve szinte változatlan formában él a Földön. Soha nem alszanak, soha nincsenek nyugalomban, mégis kiemelkedő erőnléttel és egészséggel rendelkeznek. Szervezetük minden tekintetben a túlélést szolgálja. Immunrendszerük rendkívül erős, igen ritkán esnek fertőzés áldozatául. Felépítésük, érzékszerveik, a betegségekkel szembeni ellenállóképességük tökéletes, sérüléseik rendkívül gyorsan gyógyulnak.
Mi lehet az titok?
Kutatók megállapították, hogy ennek a rendkívüli ellenálló képességnek az egyik oka az Alkylglycerol nevű anyag, ami a cápamájolajban található. Ennek az olajnak a súlya elérheti a cápa teljes testsúlyának akár a 25%-át is.
Mi az Alkilglicerol?
Az alkilglicerol megtalálható többek között a csontvelőben, tengeri halakban, tehéntejben és az anyatejben. Az anyatej alkilglicerol tartalmának köszönhetően válik ellenállóvá a csecsemő a különböző betegségek, fertőzések ellen. Kutatások kimutatták, hogy a cápamáj alkilglicerol koncentrációja egyedülállóan magas az élővilágban.
Az Alkilglicerol jótékony hatásai:
- serkenti a csontvelő működését, a fehérvérsejtek képzését
- erős antioxidáns, ártalmatlanítja a szabadgyököket
- javítja az általános fizikai kondíciót
- lassítja az öregedési folyamatokat
- támogatja az immunrendszert megfázásos vagy kisebb megbetegedések, illetve allergia esetén
- gyorsítja a bőr gyógyulását, enyhítheti a pikkelysömört
- segítséget nyújt az agyvérzés és az infarktus megelőzésében
Hatóanyag 1 lágyzselatin kapszulában:
- 500 mg cápamáj olaj, 20% Alkilglicerol tartalom
Ajánlott adagolás:
napi 1 kapszula.
QUALITYSILVER® stabilizációs technológia a kiváló minőségért
A cápamáj olaj lágyzselatin kapszula gyártója a Polaris Nutritional Lipids, melynek francia alapítói óceánkutatók és egy speciális, szabadalommal védett gyártási technológiát fejlesztettek ki a többszörösen telítetlen zsírsavakban gazdag olajok stabilizálására.
Az Omega-3 zsírsavak a bennük lévő sok kettős kötés miatt oxigénre, fényre, hőre és nehézfémekre rendkívül érzékenyek, ezek hatására oxidálódnak. Az oxidációs folyamatok visszafordíthatatlan károsodást okoznak a minőségben amely az olaj avasodásában nyilvánulhat meg. A QUALITYSILVER® egy stabilizációs eljárás, melynek alkalmazásával a többszörösen telítetlen zsírsavakban gazdag olajok 13-szor stabilabbak a standard eljárásban feldolgozott olajoknál.
A QUALITYSILVER® logo garancia a kiváló minőségre és az oxidációs folyamatoktól mentes olajra.
Fontos: az ismertetőben leírtak tájékoztató jellegűek, az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek. Nem alkalmasak diagnózis felállítására, és nem helyettesítik az orvosi tanácsot. Mielőtt megváltozatná étrendjét vagy táplálkozási szokásait, konzultáljon orvosával, dietetikusával. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.