Dr. Chen Goji – Lícium gyümölcs
A goji kiváló természetes C-vitamin- és antioxidáns forrás, hozzájárulhat az immunrendszer megerősítéséhez, a szervezet védekező képességének növeléséhez, a szív, a bőr és a látás egészségének hosszútávú megőrzéséhez. Fontos elemét képezi a kínai, tibeti és indiai orvoslás eszköztárának.
Kínában régi mondás: „Aki hosszú útra megy, ne egyen líciumot.” A hagyomány szerint ugyanis a Lícium gyümölcs hatással lehet a szexuális vágyra. Antioxidáns tulajdonsága révén védelmet nyújt olyan szabad gyökökkel szemben, melyek károsíthatják a sejtek és a szövetek szerkezetét, valamint felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért.
A lícium gyümölcs fogyasztása a Tradicionális Kínai Orvoslás szerint a máj és a vese meridiánjaira hat, és mivel a máj felel látásunkért, Kínában úgy tartják: tiszta májjal búcsút mondhat szemproblémáinak. Fogyasztható nyersen, gyógyteába, borba vagy pálinkába áztatva, illetve kompótba és levesbe főzve is.
Összetevők:
lícium termés.
Adagolás (felhasználás):
naponta 5-10 g lícium gyümölcs fogyasztása javasolt. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.