Dr. Herz Ördögnyelv Forte kapszula – 60db

Dr. Herz Ördögnyelv Forte kapszula – 60db

1.967 Ft

Hozzájárulhat a fogyókúra eredményességéhez, a testsúly csökkentéséhez.

Oszd meg a legjobb vitamin árakat:

Leírás

Jellemzője, hogy már keveset is elfogyasztva belőle megakadályozza, hogy az azt követhető étkezés kalóriatartalma felszívódjon.

Ördögnyelv – Leopárdkontyvirág – Konjak – Glücomannan

Az Ördögnyelv fő hatóanyaga a glücomannán, amely egy nagy molekulájú vegyület. A glücomannán képes a méretének akér százszorosára duzzadni. Méretnövekedés közben a már előemésztett táplálékok felszívódásád gátolni azáltal, hogy magába tudja szívni azokat. Az ördögnyelv jellemzője, hogy már keveset is elfogyasztva belőle megakadályozza, hogy az azt követő étkezés kalóriatartalma felszívódjon. A növény rostjai ugyanis magukba szívják a zsírokat és az egyéb nemkívánatos anyagokat, így azok nem emésztődnek meg, nem tudnak felszívódni, hanem a rostokkal együtt távoznak a szervezetből. A szénhidrátok megemésztése és felszívódása is nehézkesebbé, lassabbá válik, így elkerülhetőek a vércukor és inzulinszint ingadozások. A megduzzadt rostok pedig jóval tovább időznek a gyomorban.

Dr. Herz Ördögnyelv Forte kapszula

Az ázsiai nők karcsúságának titka

Az ördögnyelv egy Ázsiában őshonos, gyönyörű növény, melynek gumóját a helyiek “csodagumónak” hívják. A titokzatosság azonban kis ideje már a múlté, hiszen a Közel-Keleten a tradicionális orvoslásban is nagy hasznát veszik az ördögnyelvnek, többek között méregtelenítésre is használják. Ez a nem túl szép, de annál hatásosabb gumó az ottani nk féltve rzött titka évszázadok óta. Segítségével őrzik meg karcsú alakjukat.

Adagolás: Napi 2 kapszula bőséges folyadékkal (1-2 pohár), szétrágás nélkül nyelje le.

Hatóanyagok 2 kapszulában:

  • Ördögnyelv por 1052 mg
  • ebből Glükomannán 1000 mg
  • Króm 140 μg

OETI notifikációs szám: 14661/2014

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Herz Ördögnyelv Forte kapszula – 60db” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kosár