Dr. Herz Szem-vitamin kapszula – 60db

Dr. Herz Szem-vitamin kapszula – 60db

2.896 Ft

Hozzájárulhat a szem egészségéhez, a látás fenntartásához, segíthet megelőzni az időskori látásromlást.

Oszd meg a legjobb vitamin árakat:

Termékleírás

Lutein

Az emberi szervezet nem tudja a látáshoz nélkülözhetetlen luteint előállítani, ezért azt táplálkozásunkkal kell magunkhoz vennünk. Természetes forrásai: a spenót, a káposztafélék. A karotinoidok vegyületcsoportjába tartozik, mint például a béta-karotin. Nagy koncentrációban van jelen a szemben, a retinán található sárgafoltban. Elnyeli a nap káros ibolyántúli sugarait, és semlegesítik a szem fényérzékeny részében lévő szabadgyököket. Megfelelő mennyiségű fogyasztása megelőzheti az időskori látásromlást, csökkentheti a sárgafolt-degeneráció veszélyét, ami a leggyakrabban okoz szembetegségeket és látásvesztést. Elsősorban zöldségekben és gyümölcsökben található meg, de azok számára, akik keveset fogyasztanak ezekből, feltétlenül javasolt a rendszeres pótlása.

Dr. Herz Szem-vitamin kapszula

A szem minden nap igénybe van véve. Számítógéppel való dolgozás, gyakori tévénézés, és természetesen az autóvezetés is különösen megterhelő a szemnek. A száraz levegő, a kevés alvás, az alkohol és nikotin befolyásolják a szem anyagcseréjét. Különböző faktorok játszhatnak fontos szerepet az egészségben, ugyanígy a szem látáserősségében is. Ehhez bizonyos tápanyagok biztosítják a jó ellátottságot.

Az A vitamin a látási funkciókban, mint világosban illetve sötétben látásnál játszhat fontos szerepet. A C és E vitamin a nap káros sugaraitól védi a szemet. A sejtek védekező rendszerének fontos részei, valamint a szemlencsék megfelelő működésénél van jelentősége.

A cink, a lutein és a zeaxanthin erősítheti a szemeket. A cink enzimek részeként segítheti az A vitamin hasznosulását a látásnál.

Hatóanyagok1 kapszulaRDA%*

  • Lutein6 mg**
  • Béta karotin2 mg42
  • Zeaxantin0 mg**
  • Áfonya kivonat100 mg**
  • E-vitamin10 mg100
  • B2-vitamin2.8 mg175
  • Cink4 mg26
  • Szelén20 µg31

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Herz Szem-vitamin kapszula – 60db” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kosár