Dr. Steinberger BIO gránátalmalé
A gránátalma természetes forrásból származó antioxidánsokat tartalmaz, amelyek támogatják az immunrendszert.
Az utóbbi évek intenzív kutatásainak köszönhetően bebizonyosodott, hogy a gránátalma gyümölcs leve, még inkább kivonata lassíthatja az ateroszklerózis előrehaladását, csökkentheti a következményként kialakuló érkárosodásokat, és további kardiovaszkuláris kockázatokat. Hatását jelentős polifenol, C-vitamin és pektin tartalmának köszönheti. Kiemelt jelentőségűek közülük a fenoloidok csoportjába tartozó antociánok és rokon szerkezetű procianidinek.
Ezek a vegyületek megőrzik, illetve javítják az erek rugalmasságát, segíthetik fenntartani az ér legbelső sejtrétegének egészséges működését, csökkenthetik a szabadgyökök okozta krónikus betegségek kialakulásának valószínűségét. Antioxidáns hatásuk modellkísérletekben meghaladta más jól ismert növényi készítmények (vörösbor, zöld tea) aktivitását. Kéthetes gránátalma készítmény fogyasztása jelentősen gátolta a lipidperoxidációt, javította a plazma antioxidáns kapacitását és különösen előnyösen befolyásolta a védő koleszterin (HDL) szintet és a vérlemezke aggregációra való hajlamot, segíthetette fenntartani az egészséges állapotra jellemző vérnyomás értékeket.
A gránátalma hatóanyagok ugyancsak antioxidáns tulajdonságuk révén védenek az oxidatív stressz sejtkárosító hatásától támogatva az immunrendszer munkáját és segíthetik a normál sejtosztódást.
Átlagos tápérték 100 ml-ben
- Energia 272 kJ (65 kcal)
- Zsír 0,5 g
-amelyből telített zsírsav < 0,05 g - Szénhidrát 13,7 g
– ebből a gyümölcsből származó cukor 13,7 g - Élelmi rost 0,2 g
- Fehérje < 0,4 g
- Nátrium <0,003 g
Összetevő
bio gránátalmalé
Ajánljuk:
Akut hasmenés esetén. Száj- és toroköblögetésre. Gyulladásos és fertőző betegségek leküzdésekor.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.