Az antioxidáns hatású flavonoidok hozzájárulhatnak a szabad gyökök semlegesítéséhez, a betegségek kiegészítő kezeléséhez, megelőzéséhez.
Flavonoidok
A flavonoidok növényi eredetű élelmiszerekben fordulnak elő, zöldségfélékben, gyümölcsökben, gabonákban, szárazhüvelyesekben, olajos magvakban, gyógynövényekben és fűszernövényekben. Természetes növényi festékanyagok, melyeket a növények termelnek védekezésül a kórokozókkal, a káros külső hatásokkal, sugárzással szemben. Ezek az anyagok hasznosak az emberi szervezet számára is, mert ugyanolyan védelmi szerepet töltenek be. Antioxidánsként semlegesítik a veszélyes szabadgyököket, gátolják a kóros sejtek osztódását, javítják a keringést, természetes antiallergénként és asztmaellenes szerként megakadályozzák a hisztamin felszabadulását. Fogyasztásuk védelmet nyújthat például a szív- és érrendszer megbetegedései, a vírusos és baktériumos fertőzések, a máj károsodása és a rosszindulatú kialakulása ellen is.
Összetevők:
Vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, bodza héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány, zselatin és színezék, valamint liofilizált búzacsíra, brokkolicsíra és lucernacsíra felhasználásával.
Felhasználási javaslat:
2×2 kapszula/nap, valamint igény é szükség szerint max. 3×2-3 kapszula/nap.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.