Huminiqum huminsav alapú kapszula – 120db

Akció!

Huminiqum huminsav alapú kapszula – 120db

5.450 Ft 4.250 Ft

A védekezőképesség javítására, betegségek utáni lábadozáshoz, ásványi anyagok és nyomelemek pótlására, a szervezet tisztítására, a szellemi és fizikai teljesítőképesség javítására.

Oszd meg a legjobb vitamin árakat:

Termékleírás

A Huminiqum huminsav hatóanyaga hozzájárulhat a káros szabad gyökök megkötéséhez, az ásványi anyagok optimális felvételéhez, a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartásához, az immunrendszer erősítéséhez.

Huminiqum huminsav alapú kapszula

Mikroelemeket, huminsavat, fulvosavat tartalmazó étrend-kiegészítő növényi zselatin kapszula.

A szellemi és fizikai teljesítőképesség javítására, ásványi anyagok és nyomelemek pótlására, a szervezet tisztítására, a védekezőképesség javítására, betegségek utáni lábadozáshoz.

Magyar munkaerővel, magyar szellemi tőkével, magyar alapanyagokból előállítva.

Jótékony hatásai:

  • helyreállítja a szervezet sav-bázis egyensúlyátA szervezet elsavasodását okozzák “a modern” táplálkozási szokások. Számos betegség okozója az elsavasodás (pl. hajhullás, élősködők, gombák, narancsbőr, reuma, asztma, elhízás, csontritkulás). Szervezetünk a savakat ásványi anyagokkal semlegesíti és a keletkezett sókat elraktározza, így védekezik e folyamatok ellen, ami szintén csökkenti a mikroelemek szintjét.
  • antioxidáns, gyökfogó: megköti a szabad gyököket rendkívüli hatékonysággal, amelyek számos betegség forrásai.
  • megköti a toxikonokat: a huminsavak szinte valamennyi vegyülettel képesek kölcsönhatásba lépni fizikai-kémiai szerkezetükből adódóan. Hatástalanítják és kiürítik a szervezetbe került toxikus anyagokat. Egy átlagember vérében 170 idegen anyag található a legújabb amerikai kutatási eredmények szerint.
  • antivirális hatás: huminsav talán a természet egyik legerősebb vírus ellenes hatóanyaga, a humán gyógyászatban régóta ismert a huminsavak antivirális hatása.
  • optimalizálhatja az ásványi anyagok felvételét: a túlsúlyban lévő anyagok felvételét gátolja, míg a kisebb mennyiségben jelenlévő anyagok felvételét elősegítheti, így biztosítja a szervezet számára az optimális ásványi anyag felvételt.
  • növeli a sejtmembrán áteresztő képességét: a sejtmembránon beviszi a szervetlen ásványi anyagokat.
  • növeli az enzimaktivitást: az életerő forrásai az enzimek és vitaminok. A felvett táplálékot energiává és biokémiai építőanyagokká ezek alakítják át. Növelhetik az enzimaktivitást a huminsavak. Fulosavat juttatva az enzimek és vitaminok mellé megnő azok biológiai hatékonysága.
  • szerves kelátképző: “szerves” vegyületekké alakítják a szervetlen ásványi anyagokat és mikroelemeket, bejuttatják a sejtekbe. A természetben egyedülálló módon, könnyen cserélhető formában kötik meg az élettani szempontból fontos ásványi anyagokat, míg a toxikus nehézfémekkel oldhatatlan kötést alakítanak ki és kiürítik a szervezetből.

Összetevők: Huminsav, Fulvosav, Vas-szulfát, Cink-szulfát, Mangán-szulfát, Réz-szulfát, Nátrium-tetraborát, Ammonium-molibdenát, Nátrium-hidrogén-foszfát, Nátrium-jodid, Króm-klorid, Nátrium-szelenát, Kobalt-klorid.

Huminiqum huminsav alapú kapszula összetevői

Huminiqum huminsav alapú kapszula összetevői

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Huminiqum huminsav alapú kapszula – 120db” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kosár