Interherb Benefitt Csipkebogyó és hibiszkusz tea
A hagyományos teákkal szemben a gyümölcsteák nem tartalmaznak tealevelet, teacserjét; szárított gyümölcsdarabokból, virágszirmokból készülnek. Koffeinmentesek, így alkalmasak mindennapos fogyasztásra, a nap bármely szakában ihatók, késő este is.
A csipkebogyó az egyik legjobb természetes C-vitamin-forrás. Hatóanyagai segítik az immunrendszer működését, csökkentik a stresszt, erősítik a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességet. A hibiszkusz szintén magas C-vitamin-tartalmú növény, flavonoidjai kiemelten védik a szívet, az érrendszert. Csökkenti a magas vérnyomást, jótékony hatású a vércukorszintre is.
Az Interherb teája finom, gyümölcsös ízű, nem tartalmaz adalékanyagot. Magas C-vitamin-tartalma miatt nem szabad forrázni, csak langyos vízzel készíthető el. Ázást követően a bogyósgyümölcsök ehetőek.
Mikor ajánlott az Interherb Benefitt Csipkebogyó és hibiszkusz tea fogyasztása?
- napi szükséges folyadékpótlásra
- természetes üdítőként
- megfázás tüneteire
- köhögésre, torokfájásra
- érszűkületre
- fokozott stresszre
- magas vérnyomásra
- magas vércukorszintre
Hatóanyagok a teában:
- Csipkebogyó
- Hibiszkuszvirág
Összetevők:
- Csipkebogyótermés (50%), hibiszkuszvirág 50%).
Felhasználási javaslat:
Az Interherb Benefitt Csipkebogyó és hibiszkusz tea elkészítése: csészénként 1 púpozott teáskanál teakeverékhez kell langyos vizet adni. 20 perc áztatás után lehet fogyasztani szűrve vagy szűretlenül.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.