Sanct Bernhard Fahéj kapszula krómmal és cinkkel
Cukorbetegek és inzulinrezisztenciások számára azért ajánlott a készítmény, mert összetevői hozzájárulnak a normál vércukorszint eléréséhez és fenntartásához. A fahéj és a cink jótékonyan befolyásolják a szénhidrát-anyagcserét, a króm pótlása pedig nélkülözhetetlen az optimális vércukorszint megtartásához.
Ezek a természetes összetevők a vércukorszint-ingadozás megelőzése mellett az emésztést is serkentik. Fokozzák az anyagcserét, a zsírégetést, az étvágyat is csökkentik. Megfelelő étrend és rendszeres testmozgás kiegészítőjeként kiemelten segítik a túlsúly leadását, az ideális testsúly elérését.
A Sanct Bernhard készítménye megfelelő arányban és mennyiségben tartalmazza az értékes hatóanyagokat. Nagy kiszerelésű csomag 180 db kapszulával, 3 hónapra elegendő adag.
Mikor ajánlott a Sanct Bernhard Fahéj kapszula krómmal és cinkkel?
- inzulinrezisztencia, cukorbetegség esetén
- magas vércukorszintre
- magas koleszterinszintre
- emésztési panaszokra
- lassú anyagcsere serkentésére
- a zsírégetés fokozására
- az étvágy szabályozására
- a túlsúly leadásának megkönnyítésére
Hatóanyagok 2 kapszulában:
- Fahéjkivonat 400 mg
- Króm 100 μg (250% NRV*)
- Cink 7 mg (70% NRV*)
*NRV = Felnőttek részére ajánlott napi beviteli referenciaérték százalékban kifejezve.
Összetevők:
Fahéjkivonat, töltőanyag: kalcium-karbonát, maltodextrin, kukoricakeményítő, zselatin, cink-glükonát, króm-III-klorid, csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói).
Felhasználási javaslat:
A Sanct Bernhard Fahéj kapszula krómmal és cinkkel készítmény napi ajánlott adagja 2 kapszula, főétkezések előtt, bő folyadékkal kell lenyelni.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.