Vitaking Selenium kapszula – 90db

Vitaking Selenium kapszula – 90db

1.511 Ft

A szelén hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, bizonyos típusú daganatos megbetegedések megelőzéséhez, a máj és a hasnyálmirigy egészségéhez, a pajzsmirigy hormonok normál termeléséhez.

Oszd meg a legjobb vitamin árakat:

Termékleírás

A szelén hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, bizonyos típusú daganatos megbetegedések megelőzéséhez, a máj és a hasnyálmirigy egészségéhez, a pajzsmirigy hormonok normál termeléséhez.

Szelén

Az immunrendszer egészséges működéséhez elkerülhetetlen, mivel a szervezet a segítségével harcol a kórokozókkal és a ráksejtekkel szemben, ugyanakkor az ellenálló képességet is serkenti. Létfontosságú nyomelem, erős antioxidáns, amely a szervezetben lévő káros szabadgyökök megkötéséért is felelős. Jelentős mértékben lassítja a szövetek öregedését, károsodását. Képes közömbösíteni többféle rákkeltő anyag hatását, védelmet nyújthat bizonyos daganatos megbetegedésekkel szemben. Hiánya megnöveli a csecsemőhalál kockázatát, gyerekeknél növekedési elmaradást okoz. Férfiaknál a spermiumok képződésében és érésében is komoly zavart, terméketlenséget eredményezhet. A szelénhiány izomfájdalmakkal, a máj és a hasnyálmirigy megbetegedéseivel járhat együtt.

Vitaking Selenium kapszula

Az E-vitamin és a szelén szinergista hatású. Ez azt jelenti, hogy együttesen erősebb a hatásuk, mint külön-külön kifejtett hatásaik összege.

  • A szelén elősegítheti az immunrendszer egészséges működését
  • Szükséges a pajzsmirigy hormonok normál termeléséhez

A szervezetben ez az ásványi anyag csekély mennyiségben, csak nyomokban fordul elő, ezért szükséges folyamatosan pótolni. Újabb adatok szerint a sejtek működéséhez nélkülözhetetlen aktív formájú pajzsmirigyhormon kialakulásához is szükséges. Jóformán a test minden sejtje tartalmazza, de legnagyobb mennyiségben a vesében, a májban, a lépben, a hasnyálmirigyben és a herékben halmozódik fel.

A férfiaknak nagyobb szükségük van a szelénre. A szervezetükben lévő szelénnek csaknem a fele a herékben és az ondóhólyagokban koncentrálódik. Az ondóval a szelén is ürül a szervezetből.

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Vitaking Selenium kapszula – 90db” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kosár