Vitaking VitaFer Junior folyékony vas készítmény – 120ml

Akció!

Vitaking VitaFer Junior folyékony vas készítmény – 120ml

1.891 Ft 1.564 Ft

A vas hozzájárulhat a vérképzéshez, segíthet a vérszegénység, a fáradtság megelőzésében, a szellemi teljesítőképesség növelésében.

Oszd meg a legjobb vitamin árakat:

Termékleírás

A vas hozzájárulhat a vérképzéshez, segíthet a vérszegénység, a fáradtság megelőzésében, a szellemi teljesítőképesség növelésében.

Vas

A vas szerepet játszhat az immunrendszer megfelelő működésében, részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban. A szervezet nem képes az előállítására, ezért külső pótlása elengedhetetlen. Hiányában kevesebb oxigént képes csak szállítani a vér, kimerültség, szédülés léphet fel, romlik az izmok működése és a szellemi teljesítőképesség. A haj is töredezetté válik, berepednek, barázdálttá válnak a körmök. Súlyos esetben a vashiány meddőséghez, várandós anyáknál pedig a magzat fejlődési rendellenességéhez, vetéléshez, magzatelhaláshoz vezethet. A nők havonta kétszer annyi vasat veszítenek, mint a férfiak, az átlagosnál nagyobb vasigényük van a gyerekeknek, a serdülőknek, a sportolóknak és a művese-kezelteknek is.

VitaFer Junior folyékony vas készítmény

A Vitaking VitaFer egy speciális liposzómás eljárással készült folyékony vaskészítmény, ami jó arányban szívódik fel a szervezetben, megszüntetve a szervezet vashiányos állapotát. A VitaFer tartalmaz B-6 vitamint és B-12 vitaminokat is. A vas megfelelő mennyiségű jelenléte létfontosságú a vérképzéshez és ezáltal a szervezet megfelelő oxigén ellátásához. A vas a vér hemoglobinjának egyik alkotóeleme, így az oxigénnek az egyes sejtekhez történő elszállításában segédkezik. Az izmok vörös festékanyagának és bizonyos enzimeknek a keletkezéséhez is szükséges.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Vitaking VitaFer Junior folyékony vas készítmény – 120ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kosár