Vércukorszint és emésztési problémák esetén próbálja ki a Biomenü Bio őrölt ceyloni fahéjat!

Vércukorszint és emésztési problémák esetén próbálja ki a Biomenü Bio őrölt ceyloni fahéjat!

Vércukorszint és emésztési problémák esetén próbálja ki a Biomenü Bio őrölt ceyloni fahéjat!

 

A Biomenü Bio őrölt ceyloni fahéj biominősítésű ceyloni fahéjat tartalmazó porított készítmény. Felhasználható sütéshez, főzéshez, ételek fűszerezéséhez. Gyomorerősítő, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatású, főként emésztési problémák, magas vércukorszint esetén és fogyókúra mellett ajánlott fogyasztani. Emellett hasznos lehet magas koleszterinszint, inzulinrezisztencia, hasgörcsök, bélgörcsök, lassú anyagcsere, gyakori haspuffadás, felfúvódás és narancsbőr esetén is.

Biomenü Bio őrölt ceyloni fahéj

A fahéj tartalmaz kámfort, csersavat, nyálkaanyagokat, speciális illóolajokat, aldehideket, savakat, keményítőt és természetes cukrokat. A fahéj szerepet játszhat az egészséges szénhidrát anyagcserében, a normál vércukorszint fenntartásában, a II. típusú cukorbetegségben szenvedők glükóz és lipid értékeinek javításában, valamint hozzájárulhat a gyulladások csökkentéséhez is. A fahéj fogyasztása elhízás esetén is hasznos lehet, mivel nagymértékben képes serkenteni az anyagcserét, a zsírégetést. Sőt, teljesen természetes módon képes csökkenteni az étvágyat, illetve a szénhidrátok és az édesség utáni sóvárgást is. Ráadásul még a narancsbőr, vagyis a cellulitisz tüneteinek csökkentésében is segíthet, ugyanis igen eredményesen tudja fokozni a keringést.

>>> Kattintson ide az összes Biomenü termékünkhöz!

A fahéj rendszeres fogyasztása különösen pozitív hatású lehet cukorbetegek számára, ugyanis értékes hatóanyagai által képes csökkenten a magas vércukorszintet, illetve a rossz koleszterinszintet is. A fahéj kifejezetten kedvező hatásokat képes kifejteni a szív- és érrendszer egészségére, mivel tapasztalatok szerint csupán napi 2 gramm fahéj számottevően csökkenteni tudja a magas vércukorszintet és vérnyomást. Étrend-kiegészítő formájában fogyasztva tehát az előírt gyógyszeres kezelés mellett nagyszerű eredményeket lehet vele elérni a diabétesz és a magas vérnyomás kezelésében. A fahéjban található speciális aldehidek közreműködhetnek a vércukorszint normalizálásában. Rendszeresen fogyasztva csökkentheti az éhgyomri vércukorszintet, képes lehet javítani az inzulinválaszt, a kontrollt. Továbbá lassíthatja a gyomor kiürülését is az emésztési folyamatok során, ezáltal hozzájárulhat a vércukorszint megugrásának, ingadozásának megelőzéséhez. Emiatt célszerű lehet az inzulinrezisztenciásoknak és a cukorbetegeknek is beépíteniük az étrendjükbe.

A fahéj teljesen természetesen járulhat hozzá az olyan emésztési problémák, zavarok kezeléséhez, mint a gázosodás, a puffadás, a székrekedés, a hasi és bélgörcsök, illetve a kellemetlen teltségérzet. Képes fokozni az emésztőnedvek termelődését, fertőtleníti, tisztítja a gyomrot és a beleket, szerepet játszhat a káros baktériumok, gombák, paraziták elpusztításában. Továbbá enyhítheti az émelygést és a hányingert is. A fahéj fogyasztása kimondottan javasolt azoknak is, akik a sok stressz és idegeskedés miatt gyomorproblémákkal küzdenek, ugyanis a fahéj jelentősen hozzájárulhat a kellemetlen panaszok enyhítéséhez, valamint elősegítheti a gyomorfekély, a reflux megelőzését.

Támogassa az optimális vércukorszint és a jó emésztés fenntartását a Biomenü Bio őrölt ceyloni fahéj segítségével!

Kapcsolódó Biomenü készítmény:

Biomenü Bio őrölt ceyloni fahéj – 250g

További cikkek Biomenü termékekről:

Stresszoldás, teljesítményfokozás a Biomenü Bio Rhodiola Rosea segítségével!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük