Biomenü Bio Kókuszcukor
A kókuszcukor egy természetes édesítőszer, amelyet a kókuszpálma virágából kinyert nektárból állítanak elő. Finom, karamellás ízű, kinézetre hasonlít a barnacukorhoz. Édesítőereje közel azonos a hagyományos kristálycukoréval, más természetes édesítővel ellentétben karamellizálásra is alkalmas.
A kókuszcukorban a C- és B-vitaminok mellett sok értékes ásványi anyag található, különösen gazdag kalciumban, magnéziumban, vasban, cinkben és káliumban. Inulint is tartalmaz, egy növényi rostot, amely természetes prebiotikus hatású, így hozzájárul a bélflóra egészségének fenntartásához, az emésztés javításához.
A BioMenü készítménye bio, vegán, mesterséges ízesítő-, színezék- és tartósítószer-mentes, GMO-mentes, BSE/TSE-mentes. Nem besugárzott. Zsírszegény.
Mikor ajánlott a BioMenü Bio Kókuszcukor?
- hagyományos kristálycukor helyettesítésére
- paleo étrend, diéták alapanyagaként
- emésztési problémákra
- a bélflóra helyreállítására
Hatóanyagok a készítményben:
- Kókuszcukor
Összetevők:
100% biominősítésű kókuszcukor (cocos nucifera).
Tápérték 100 g készítményben:
- Energia 1653 kJ/395 kcal
- Zsír 0,7 g
- – amelyből telített zsírsav 0,3 g
- – amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,3 g
- – amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 0,1 g
- Szénhidrát 94,2 g
- – amelyből cukor 85 g
- Rost 0,7 g
- Fehérje (protein) 1,2 g
- Só 0,3 g
- Kalcium 318 mg
Felhasználási javaslat:
A BioMenü Bio Kókuszcukor felhasználható sütéshez, főzéshez, meleg és hideg italok édesítéséhez, karamellizáláshoz.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.