Flavin7 U-vitamin 30db kapszula
Az emésztőrendszer vitaminja! Az egészséges emésztőrendszer a legfontosabb az optimális egészség eléréséhez, a rossz emésztés okozhat több látszólag független problémát.
Táplálkozási szempontból a gyomor-bél traktust tartják az egyik legfontosabb szervnek a szervezetben. Az egészséges emésztőrendszer a legfontosabb az optimális egészség eléréséhez, a rossz emésztés okozhat több látszólag független problémát. Az egészséges táplálkozás és a gyomor egészsége ezért szorosan összefügg.
Az U-vitamin az S-methylmethionine egyik elnevezése. 1949-ben Garnett Cheney publikálta ennek az anyagnak a fekélyellenes hatását egy tanulmányban és azt állította, hogy védőhatást fejt ki a gyomor- és bélnyálkahártyán és a májban. A fekély (angolul: ulcer) szó után kapta az S-methylmethionine az U-vitamin nevet.
Összetevők:
U-vitamin, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), zselatin.
Felhasználási javaslat: 1 kapszula / nap, igény szerint max. 2 kapszula / nap.
Kiszerelés: 30 db, 100 db kapszula.
Az U-vitamin a zöldségekben (pl. nyers káposztában, főleg a kelkáposztában), paradicsomban, retekben, spárgában, petrezselyemben, zellerben található nagyobb mennyiségben. Kb. 3-5 savanyú káposzta tartalmaz kb. 300 mg U-vitamint.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.