Sanct Bernhard Laktáz-Enzim kapszula
A laktáz egy természetes enzim a szervezetben, amely nélkülözhetetlen a tejcukor, vagy más néven laktóz emésztéséhez. Ha ez az enzim hiányzik, vagy nem működik megfelelően, akkor a tejtermékek fogyasztása emésztési zavarokat, puffadást, felfúvódást, hasmenést, hasi görcsöket okozhat.
A laktázenzim kapszula hatékonyan pótolja a vékonybélben a szükséges laktáztermelést, így megelőzi a kellemetlen tünetek kialakulását. A laktázenzim kapszula alkalmazása nagyon egyszerű: tejtartalmú ételek elfogyasztása előtt kell közvetlenül bevenni.
A Sanct Bernhard készítménye kapszulánként 6000 FCCU (Food Chemical Codex szerinti egység) mennyiségű laktázenzimet tartalmaz. Ez a mennyiség kb. 13 gramm tejcukrot képes lebontani, ami 2,5 dl tehéntejnek felel meg.
Mikor ajánlott a Sanct Bernhard Laktázenzim kapszula?
- laktózintolerancia, laktózérzékenység esetén
- tejtermékek fogyasztása után fellépő emésztési problémákra
Hatóanyagok 3 kapszulában:
- Laktázenzim 18 000 mg
Összetevők:
Magnézium-karbonát, zselatin (kapszulahéj), laktáz, töltőanyag (maltodextrin), csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói).
Felhasználási javaslat:
A Sanct Bernhard Laktázenzim készítmény napi ajánlott adagja 3×1 kapszula, főétkezések előtt, bő folyadékkal kell lenyelni.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.