Swanson Q10 koenzim 30mg kapszula – 60db

Swanson Q10 koenzim 30mg kapszula – 60db

2.926 Ft

A Q10 koenzim hozzájárulhat a szív egészséges működéséhez, a normál vérnyomás fenntartásához, a fizikai erőnlét növeléséhez, az öregedési folyamatok lassításához.

Oszd meg a legjobb vitamin árakat:

Termékleírás

A Q10 alkalmas az immunrendszer erősítésére, védőhatása van a gyomorra és nyombélre valamint lassítja az öregedést és a már meglévő szív- és érrendszeri panaszokat is gyógyítja.

Q10 koenzim

A Q10 koenzimnek jótékony hatása van a szív és érrendszerre, fontos szerepe van a sejtek energiatermelésében, antioxidáns hatású, csökkenti az oxidációs folyamatokat a vérben, és javítja az érfalak rugalmasságát. A Q10 koenzim nélkülözhetetlen sejtjeink energiaellátásához és a zavartalan biokémiai folyamatok fenntartásához. A Q10 részt vesz a sejtszintű energiatermelő folyamatokban, antioxidáns tulajdonságainál fogva védi a sejteket az oxidatív stressz ellen, mely a sejtek öregedéséért felelős. A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához, elősegítheti a normális vérnyomás megőrzését és javíthatja az általános fizikai állóképességet.

Swanson Q10 koenzim 30mg kapszula

A Q-10 koenzim (más néven CoQ10, Q10, Vitamin-Q10, ubiquinone) egy olyan anyag, amit minden élő szervezet, előállít kisebb-nagyobb mennyiségben. A koenzim egy enzim működéséhez szükséges. A nevében a Q és a 10 a kémiai összetételére utal.

A Q-10 megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében.
Az életkor előrehaladásával a termelése csökken. Szervezetünkben az immunrendszer és a szív az, ami legjobban függnek a Q-10 mennyiségétől és természetesen e kettő fog először sérülni, amennyiben az öregedéssel járó csökkenés megjelenik.

A Q-10 antioxidáns tulajdonságú, és a szervezet ezt a tulajdonságát gyorsabban képes felhasználni, mint bármely más antioxidánsnak, mint például E-vitamin vagy C-vitamin.

Napi ajánlott mennyiség: 1kapszula
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Swanson Q10 koenzim 30mg kapszula – 60db” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kosár